10 september 2020

Det är med glädje vi kan berätta att Guldstänk, festen för det företagsamma Västerås, blir av i höst förutsatt att rådande läge och myndigheter tillåter. Tack vare Aros Congress Centers beundransvärda inställning och kreativitet har vi hittat en lösning. Och tack vare sponsorers, samarbetspartners och gästers generositet blir det möjligt. Dina tidigare köpta biljetter till årets Guldstänk gäller, och i takt med att de nya planerna tar form uppdaterar vi dig i våra sociala kanaler och på de här webbplatsen. Låt oss fortsätta bry oss extra mycket om varandra och hjälpas åt att hålla fast vid hoppet om att det snart ljusnar här hemma och i resten av världen.

Varma hälsningar från oss i Guldstänks arrangörsgrupp
Ann-Sophie Sund, Västerås marknad & näringsliv, Billy Bergåker, Almi Mälardalen, Camilla Massaro, Företagarna Västerås, Anna Holmström, Handelskammaren Mälardalen, Sara Olofsson, Marknadsföreningen i Västerås, Maria Spennare, Västerås stad, Jenny Guilliams, Västerås marknad & näringsliv

 

Guldstänk är den årliga galakvällen för det företagsamma Västerås. Kvällen startar med förstänk i Konserthusfoajén innan den storslagen prisutdelning i konserthuset för att senare på kvällen avslutas med middag och dans.

image/svg+xml

Frågor och svar

Vi har inte kvar våra biljetter, vad gör vi då?
Vi har en lista på alla som har köpt en biljett via Guldstänk och kommer att stå vid entrén för att pricka av gäster som inte har dessa kvar. De som köpt en biljett i andra hand måste uppge från vem eller vilket företag man köpt från. Anledningen till att vi inte skickar ut nya biljetter är för att spara in på både hantering och kostnader gällande nytryck.

Vi har köpt drinkbiljetter, gäller de det nya datumet?
Ja, drinkbiljetterna gäller det nya datumet. De som inte har hämtat ut sina drinkbiljetter kan göra det i entrén när man kommer till galan.

Vi kan inte delta det aktuella datumet, kan vi reklamera köpet och få pengar tillbaka?
Tyvärr inte, då samma princip gäller som vid ordinarie Guldstänk där inga återköp görs. Däremot har Guldstänk en biljettgrupp på Facebook där man själv kan skriva ut hur många biljetter man önskar sälja eller ge vidare.

Finns det biljetter kvar att köpa?
I dagsläget är alla biljetter sålda, men håll gärna utkik i Guldstänks biljettgrupp på Facebook. Där kan företag och privatpersoner köpa och sälja biljetter som av olika anledningar blivit över.

Om jag köper biljetter från ett företag eller en privatperson som har fått förhinder, vad behöver jag tänka på då?
Den enda skillnaden är att ditt namn eller företag inte är registrerad på biljetten hos Guldstänk. Det innebär att du anger den ursprungliga köparen vid entrén samt sitter på dess plats vid middagen i Ovalen på ACC.

image/svg+xml

Årets prisstatyett

Årets prisstatyett är formgiven av Frida Lundén Mörck som just nu studerar på Konstfack i Stockholm. Frida, som är uppväxt i Västerås, har tidigare studerat produktdesign och glasformgivning vid Linnéuniversitetet och Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler i Bornholm.

BILJETTER

Balkong: 1095 kr ex moms

Parkett: 1395 kr ex moms

Biljetterna är slutsålda.

EFTERMARKNAD

Eventuellt eftermarknad av biljetter sker i gruppen köp och sälj biljett till Guldstänk på Facebook.

image/svg+xml