Guldstänk direktsänds 10 sep – när hälsan måste gå först

Nu mer än någonsin är det angeläget att visa Västerås företag uppskattning och hylla deras arbete. Det gör vi 10 september, på ett nytt sätt. Med hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande folksamlingar har vi efter noga övervägande valt att genomföra årets Guldstänksgala utan publik och med enbart representanter från de nominerade företagen på plats. Vi hoppas att Du som har biljett till Guldstänk vill hämta Guldstänksmiddagen i form av take-away och följa direktsänd prisutdelning och underhållning hemifrån.

Prisutdelningen direktsänds torsdag 10 september kl 17:45 – ca 19:30 på www.vlt.se
Konferencier är Kristin Kaspersen.

Du har möjlighet att hämta middagen motsvarande antal biljetter i form av take-away. Middagen hämtas på Aros Congress Center, Munkgatan 7, torsdag 10 sep, mellan kl 14:30 – 17:00. Vid eventuell köbildning tänk på att hålla avstånd. Var vänlig och anmäl antalet middagar ni önskar för att vi ska kunna undvika onödigt matsvinn. Anmälan av take-away görs via separat mejlutskick som har gått ut till alla biljettköpare.

Har du frågor når du oss här: kontakt@guldstank.se

Låt oss fortsätta bry oss extra mycket om varandra och hjälpas åt att hålla fast vid hoppet om att det snart ljusnar här hemma och i resten av världen – och hoppas att vi snart kan fira tillsammans på riktigt.

Varma hälsningar från oss i Guldstänks arrangörsgrupp
Ann-Sophie Sund, Västerås marknad & näringsliv, Billy Bergåker, Almi Mälardalen, Camilla Massaro, Företagarna Västerås, Anna Holmström, Handelskammaren Mälardalen, Sara Olofsson, Marknadsföreningen i Västerås, Maria Spennare, Västerås stad, Jenny Guilliams, Västerås marknad & näringsliv

Guldstänk är den årliga galakvällen för det företagsamma Västerås

image/svg+xml

Guldstänks avhämtningsmeny

All mat är laktos- och glutenfri

Laxtartar

Gurka, pepparrot, dill

Nattbakad karré från Rocklunda Gård

Bakad spetskål, svampsås, libstickemajonnäs, potatiskaka

Chokladtryffel

Innehåller mjölkprotein

 

VEGETARISK/VEGANSK MENY

All mat är laktos- och glutenfri

Gurksallad med

 tångkaviar pepparrotscrème

Bakad spetskål

Selleripuré och stekt svamp, potatiskaka

Chokladtryffel

Innehåller mjölkprotein

 

image/svg+xml

Årets prisstatyett

Årets prisstatyett är formgiven av Frida Lundén Mörck som just nu studerar på Konstfack i Stockholm. Frida, som är uppväxt i Västerås, har tidigare studerat produktdesign och glasformgivning vid Linnéuniversitetet och Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler i Bornholm.

BILJETTER

Balkong: 1095 kr ex moms

Parkett: 1395 kr ex moms

Biljetterna är slutsålda.

EFTERMARKNAD

Eventuellt eftermarknad av biljetter sker i gruppen köp och sälj biljett till Guldstänk på Facebook.

image/svg+xml