Årets nystartare

Årets Nystartare utses av Almi Mälardalen. Syftet är att uppmärksamma den stora vikten av nystartade företag i Västerås och det görs genom att lyfta fram inspirerande och goda förebilder.

Kriterier

För att kunna bli nominerade till Årets Nystartare behöver företagen uppfylla följande kriterier:

  • Företaget ska ha sitt säte i Västerås och startat under 2017 eller senare
  • Företaget har utvecklats väl, nått tydlig acceptans på marknaden och kommit igång med sin försäljning.
  • Företaget ska vara välskött och ha en hållbar affärsidé.

JURYN

Marita Ljung – Almi Mälardalen
Agneta Persson – Almi Mälardalen
Simona Hef – NyföretagarCentrum
Heini Karlström – Mälardalens högskola

Årets Nystartare utses av:

Nominerade

Digiwise AB

Med mottot ”Du är fantastisk låt dina kunder se det” har den digitala marknadsföringsbyrån på två år vuxit i både omsättning och antal anställda. Digiwise hjälper stora som små företag att nå igenom bruset och lyckas digitalt. Med ett personligt bemötande, hög kvalitet och kunden i fokus är siktet inställt på fortsatt tillväxt.

Malacon Infrastructure AB

Med bred kompetens, lång erfarenhet och stor variation av uppdrag inom sin bransch skapar Malacon framtidens samhälle genom sina olika infrastruktursuppdrag där dialog och transparens är viktiga ledord. Sedan starten 2018 har Malacon överträffat alla sina ekonomiska mål, rekryterat ett flertal medarbetare samt satt strukturen för fortsatt tillväxt de närmaste tre åren.

NL Måleriet i Mälardalen AB

NL Måleriet i Mälardalen AB har rivstartat med visionen att vara det bästa måleriföretaget i Västerås. Sedan starten i april 2019 har Niklas anställt fem personer, etablerat sig på marknaden samt genomfört ett stort antal uppdrag. En hög servicegrad, kvalitet och nöjda medarbetare är viktiga framgångsfaktorer för företagets grundare Niklas Liljegren Wiik.

Rösta här

Röstningen är avslutad

Information

  • Du kan rösta en gång per priskategori.
  • Röstningen avslutas den 24 februari 2020.