Årets nystartare

Årets Nystartare utses av Almi Mälardalen. Syftet är att uppmärksamma den stora vikten av nystartade företag i Västerås och det görs genom att lyfta fram inspirerande och goda förebilder.

Kriterier

För att kunna bli nominerade till Årets Nystartare behöver företagen uppfylla följande kriterier:

  • Företaget ska ha sitt säte i Västerås och startat under 2021 eller senare.
  • Företaget har utvecklats väl, nått tydlig acceptans på marknaden och kommit igång med sin försäljning.
  • Företaget ska ha en välordnad ekonomi och ha en hållbar affärsidé.

JURYN

Johanna Landin – Almi Mälardalen
Maria Larsson – Almi Mälardalen
Heini Karlström – Mälardalens universitet
Johan Eliases – Ung Företagsamhet
Marnix Bijl – NyföretagarCentrum

Årets Nystartare utses av:


Aros Lift

Aros Lift

Med sin maskinpark förser Aros Lift lokala företag med de främsta tjänsterna för arbete på hög höjd. Byggstenarna i företaget är ett stort fokus på sina kunder och goda samarbeten, men också att alltid leverera en hög servicenivå och god kvalitet. Framtiden ser lovande ut och Aros Lift fortsätter att investera för att fortsatt kunna hjälpa sina kunder nå nya höjder.

Magpie Restaurant

Magpie Restaurant

Möt trion som vågade följa sin restaurangdröm trots en osäker omvärld. Magpie har skapat ett unikt koncept med kreativitet och det sociala i centrum. Här ser man inte begränsningar utan utmanar gästerna med influenser från hela världen med fokus på säsong, det lokala och roliga. Med en levande meny fortsätter populära Magpie att utveckla Västeråsarnas smaksinne.

Inelia

Inelia

Inelia har med sin flexibilitet och sitt starka personalfokus snabbt vuxit till en elinstallatör att räkna med. Kunderna får en engagerad och inlyssnande leverantör som levererar hög kvalitet och service. De öppnar ytterligare enheter, förvärvar bolag och fortsätter att växa geografiskt. Inelias framtid ser ljus ut när de fortsätter att leda strömmen.

Rösta här

Röstningen är avslutad

Information

  • Du kan rösta en gång per priskategori.
  • Röstningen avslutas den 25 februari 2024.